Vad händer i Stockholm

måla och skåla alkoholfritt

Måla och skåla – alkoholfritt

Här är en fantastisk upplevelse för alla sinnen som verkligen passar alla då ingen erfarenhet behövs! Perfekt för företag, dejt, födelsedag, kick-off, möhippa, svensexa, kompisgänget, ensamvargar eller hela familjeflockar! Vi levererar en upplevelse utöver det vanliga där vi skapar ”Fun Art – Not Fine Art”!

Måla och Skåla hittar du på Frejgatan 21 med centralt läge nära Odenplan, en av Stockholms största knutpunkter

Nu kör vi vissa tillfällen 100% alkoholfritt! Men konceptet är likadant: lite snacks och dryck samtidigt som du målar, umgås, träffar nya människor och har kul! Tidigare erfarenhet behövs inte, här lyckas du även om du aldrig hållit i en pensel förut!

Hur går då detta till? Du återskapar ett motiv valt av konstnären som leder gruppen. Du guidas steg för steg och det till synes omöjliga blir möjligt då du får hjälp av konstnären att lyckas! Vill du hellre måla fritt så fungerar det också.

Vi har kul i två timmar och när vi är färdiga tar du med dig ditt konstverk hem! Vi tillhandahåller förkläden men vi rekommenderar ändå att du lämnar älsklingströjan/byxorna hemma och tar på dig kläder som tål färg. 

Vi erbjuder en stunds avkoppling och en kväll utöver det vanliga där vi skapar ”Fun Art – Not Fine Art!”. Varmt välkomna!