Vad händer i Stockholm

måla och skåla alkoholfritt

Måla och skåla – alkoholfritt

Här är en fantastisk upplevelse för alla sinnen som verkligen passar alla då ingen erfarenhet behövs! Perfekt för företag, dejt, födelsedag, kick-off, möhippa, svensexa, kompisgänget, ensamvargar eller hela familjeflockar! Vi levererar en upplevelse utöver det vanliga där vi skapar ”Fun Art – Not Fine Art”!

Måla och Skåla hittar du på Frejgatan 21 med centralt läge nära Odenplan, en av Stockholms största knutpunkter

Nu kör vi vissa tillfällen 100% alkoholfritt! Men konceptet är likadant: lite snacks och dryck samtidigt som du målar, umgås, träffar nya människor och har kul! Tidigare erfarenhet behövs inte, här lyckas du även om du aldrig hållit i en pensel förut!

Hur går då detta till? Du återskapar ett motiv valt av konstnären som leder gruppen. Du guidas steg för steg och det till synes omöjliga blir möjligt då du får hjälp av konstnären att lyckas! Vill du hellre måla fritt så fungerar det också.

Vi har kul i två timmar och när vi är färdiga tar du med dig ditt konstverk hem! Vi tillhandahåller förkläden men vi rekommenderar ändå att du lämnar älsklingströjan/byxorna hemma och tar på dig kläder som tål färg. 

Vi erbjuder en stunds avkoppling och en kväll utöver det vanliga där vi skapar ”Fun Art – Not Fine Art!”. Varmt välkomna!

Idag
I veckan
I helgen
Välj datum
Visa

Roliga saker att göra med ditt Mastercard

Testa världens bästa träning

Kör ett högintensivt pass med styrketräning och intervaller — ladda sedan om med en smoothie.

Läs mer

Lokalt producerad måltid med franska förtecken

Njut av skogens underbara smaker med någon speciell på Allegrine under en unik händelse med ett vilt & jakt-tema.

Läs mer

Sista-minuten på Kungliga Operan

Få tips så fort det dyker upp på biljetter på Kungliga Operan.

Läs mer

Vintage fashion auktion

Få en exklusiv visning av Vintage Fashion auktionen med ett stort urval exklusiva kläder och accessoarer från kända designers som Chanel, Celine, Fendi, Dior och Balenciaga bland många andra.

Läs mer

10% på Nordic Light

Samt gratis romprovning.

Läs mer

Frukostsamtal

Få massor av tips på hur man förbereder måltider på ett miljövänligt sätt, med vägledning av två trendsättare inom svensk gastronomi.

Läs mer