Vad händer i Stockholm

måla och skåla

Måla och skåla

Här är en fantastisk upplevelse för alla sinnen som verkligen passar alla då ingen erfarenhet behövs! Perfekt för företag, dejt, födelsedag, kick-off, möhippa, svensexa, kompisgänget, ensamvargar eller hela familjeflockar! Vi levererar en upplevelse utöver det vanliga där vi skapar ”Fun Art – Not Fine Art”!

Måla och Skåla hittar du centralt beläget på Skeppsholmen med vacker vy över vattnet! Här får du sippa lite vin/alkoholfritt och äta lite snacks samtidigt som du målar, umgås, träffar nya människor och har kul!

Var bild inte ditt bästa ämne i skolan, säger du? Äsch, ingen fara! Här får du chansen att ändra på det! I en prestigelös atmosfär ger vi verktyg till att utvecklas och inspireras. Tidigare erfarenhet av måleri spelar ingen roll, här lyckas du även om du aldrig någonsin hållit i en pensel!
Hur går då detta till? Du återskapar ett motiv valt av konstnären som leder gruppen. Du guidas steg för steg och det till synes omöjliga blir möjligt då du får hjälp av konstnären att lyckas! Vill du hellre måla fritt så fungerar det också.

Vi har kul i två timmar och när vi är färdiga tar du med dig ditt konstverk hem! Vi tillhandahåller förkläden men vi rekommenderar ändå att du lämnar älsklingströjan/byxorna hemma och tar på dig kläder som tål färg.