Kulinarisk vandring på Djurgården

Känn dofterna, lyssna på fågelkvittret och smaka på Stockholms finaste delikatesser på Kungliga Djurgården. Vi kombinerar vackra vyer med de bästa smakerna från Stockholmsregionen.

Matvandring Djurgården

Händer under matvandringen

Tillsammans med vår kunniga och passionerade Stockholmsguide Stefan Maurbakken får du tillfälle att uppleva Djurgården fullt ut. Vi startar på Vasamuseet för en guidad visning av Vasaskeppet, världens bäst bevarade och unika 1600-talsskepp. Vasamuséet är det mest besökta museet i Skandinavien. Vi botaniserar även bland grödor som odlades under Vasas tid och får smaka på delikatesser som lagats av fina råvaror på Vasamuseets restaurang.

Vi vandrar längs Djurgårdsstrand, en ny gata med gamla anor. I en sjöfartsbyggnad från 1700-talet får vi höra om den svenska alkoholkulturen samtidigt som vi provar några av kökets delikatesser. Och så fortsätter vi vår vandring. Vi stannar lite här och där för att se, prata och självklart smaka. Maten intar vi några gånger stående, andra gånger sätter vi oss ner medan vi äter. Kom gärna hungrig! Alla avsmakningar är inkluderade i priset.

I priset ingår en flaska vatten som du får vid starten. Vill du köpa till ytterligare dryck finns det möjligheter på de restauranger vi besöker. Matvandringen är ingen full lunch eller middag, men ger dig smakprov på flera rätter. Vi är övertygade om att du blir både mätt och belåten.

Allt detta ingår:

  • En (25 cl) flaska vatten
  • Entré och rundvisning på Vasamuseet
  • Två smakportioner på Vasamuseets restaurang
  • Besök i Vasamuseets trädgård
  • Två smakportioner på Spritmuseum
  • En smakportion på en restaurang
  • Kaffe och kaka på ett café

Längd: 4 timmar

Priser

Vuxen: 1295 kr

Senior: 995 kr

 

Boka här

Information

Adress: Djurgården

Pris: 1295 kr

Vad vill du göra?

Datum