Mindful Dancing – Manifestera ditt 2021!

En dansupplevelse via Youtube live.

Mindful Dancing med temat manifestera ditt 2021 handlar inte om att tänka eller analysera hur du vill ha det under året utan snarare – att känna in, lyssna till och uppleva kroppens signaler och rörelser till olika rytmer. Jag kommer guida dig till att släppa det du inte vill ha med dig och öppna upp för, omfamna det du vill ha 2021. Det är inkännande rörelser där du kan bli mer medveten om vad som är viktigt för dig, hur du vill ha det 2021 – vad du vill uppleva, se, höra, känna.

Som alltid i frigörande dans är det dina rörelser, din dans, dina upplevelser, och jag guidar och inspirerar, och du gör precis som du vill.

Jag väljer olika typer av musik och rytmer, varje danspass avslutas med en avslappning.

När?  21, 28 januari kl 19.00-20.15.
Var? Youtube live
Hur? Du anmäler dig genom att skicka ett mail till carina@mindfuldancing.se och får en länk och information om hur du loggar in till sändningen och deltar sedan från valfri plats
Kostnad? 100 kr/tillfälle, som du betalar via swish alt mot faktura. Första gången är gratis!
Välkommen!
Carina R Nilsson är diplomerad dansinspiratör i Frigörande dans i mindfulness. Hon har en Business Master Practitioner i Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) och är utbildad mindfulnessintruktör. Genom dansen, coaching och mindfulnessträning vill Carina bidra till glädje, hälsa och utveckling.
Boka här

Information

Pris: 100 kr

Datum:
21 januari 2021 - 19:0028 januari 2021 - 19:00

Vad vill du göra?

Datum