Mingel och måleri hos Måla & Skåla

Är du redo att låta kreativiteten flöda? Då ska du såklart uppleva en kväll med mingel och måleri hos Måla & Skåla i Stockholm. Med mycket skratt, kreativitet och glädje kommer du lyckas skapa vacker konst som blir ett minne för livet.

TIPS! Passar perfekt att ge som present på mors dag, fars dag, julklapp eller födelsedag.

Pris: fr 740 kr

Ingår: Allt material du behöver för att måla, snacks, konstnär som ger tips och leder upplevelsen, mini-vernissage med gruppfoto.

Händer under Måla och skåla

Här kan du släppa press och stress och gå loss bland penslar och färger för att börja skapa. Under tiden guidas du igenom ett motiv steg för steg om du vill, men du kan också låta fantasin flöda och måla fritt. Samtidigt som du målar kan du även socialisera med de andra deltagarna, och skåla i medtagna förfriskningar över mästerverken som växer fram. Efteråt får du med dig såväl nya bekantskaper som ditt nyskapade verk hem.

Måla och skåla boka

Mer om Måla och skåla

Konceptet ”zip and paint” hämtades från USA år 2017 och blev i Sverige Måla och skåla. Konceptet leds av Louise och Noemi som tillsammans med utvalda konstnärer skapar minnesvärd konst tillsammans med sina gäster. Upplevelsen innehåller mycket skratt och glädje, det handlar inte om ”fine art” utan ”fun art”. Sen 2017 har konceptet charmat stockholmarna och bokas flitigt av både företag såväl som privatpersoner som vill göra något kul med vänner eller familj. Efter upplevelsen får du ta hem din konst.

Måla och skåla ligger centralt i Vasastan. Närmsta tunnelbana är Odenplan eller Tekniska Högskolan.

 

Behöver du erfarenhet av att måla?

Som gäst behöver du ingen erfarenhet av att måla. Det kanske till och med blir roligare om det är första gången du skapar konst. Det är processen att hitta sin kreativa sida som skapar glädjen. Under upplevelsen kommer du få ett motiv att måla av konstnären. Tillsammans skapar ni konstverket ett steg i taget där du gör din egen tolkning eller målar fritt från inspiration.

Måla och skåla konst

Boka här

Information

Adress: Vasastan

Pris: 740 kr

Vad vill du göra?

Datum