Upptäck Stockholm med mystiskt stadsäventyr

Detta är en själv guidad tur för mystiska och kriminella fans. Målet är att lösa mysteriet vid parlamentshuset, som är inspirerat och baserat på verkliga händelser från slutet av 1800-talet. Ett roligt och spännande sätt att upptäcka Stockholm. Via spelet kommer du upptäcka saker du annars hade missat och höra berättelser som inte ens stockholmare känner till.

Spel om historiska sevärdheter i Stockholm

För över 200 år sedan har en välmående och förmögen man försvunnit i Gamla stan utan spår, och nu är det ditt jobb som en ansvarig utredare att ta reda på sanningen om detta avskyvärda och bestialiska brott som har ägt rum.

Samla ditt startpaket från en utsedd och central plats i Stockholms Gamla Stan. Därifrån börjar spelet. Du kommer att lösa spännande uppgifter som leder dig närmare och närmare en lösning.

Upplev fantastiska Stockholm och Gamla stan, känd för sin historia och hisnande byggnader och mysiga kullerstensgator. Mordmysteriet är baserat och byggt kring autentiska händelser, vilket ger dig en inblick i livet på 1800-talet. Spelet slutar när du har löst mysteriet.

Att utforska staden genom en mysteriejakt är ett intressant och unikt sätt, perfekt för par och familjer.

Vad kostar spelet?

Spelet kostar 395 kr som köps i grupp om 4. Samla familj och vänner så kommer ni uppskatta spelet ännu mer. Ni spelar så länge ni behöver men räkna med cirka 2 timmar.

Bra att veta

Upplevelsen rekommenderas inte till barn under 8 år.

Ni hämtar ert spel i en butik som ligger centralt i Gamla Stan. Observera att ni behöver hämta spelet under butikens öppettider.

Om ni är fler än fyra personer så rekommenderas att köpa spelet flera gånger. Då får ni separata startpaket och kan tävla mot varandra.

Boka här

Information

Adress: Trafik Nostalgiska Förlaget

Pris: 395 kr

Vad vill du göra?

Datum