Bio i Stockholm

Hitta vad som är på gång inom bio i Stockholm. Tips på både nya och gamla filmer som visar på olika biografer.Vad vill du göra?

Datum

Mer om bio i Stockholm

Det finns gott om biosalonger i Stockholm och de största & mest kända är Filmstaden Sergel i Stockholm City, Filmstaden Söder på Södermalm och Filmstaden Scandinavia i Mall of Scandinavia. I samband med biobesöket kan man tänkas ta en bit mat på någon av Stockholms trevliga restauranger eller ta något gott att dricka på en mysig bar. I Mall of Scandinavia kan du även gå på IMAX, sitta i sköna reclinerfåtöljer och i shoppingcentret hittar du massor av spännande aktiviteter för en fullspäckade nöjesdag. Vi önskar er ett trevligt biobesök på någon av stadens härliga salonger!

Vissa äldre biosalonger som Bio Rio i Hornstull visar även gamla filmklassiker med roliga teman kopplade till filmen. Väl värt ett besök för den filmintresserade.

Arrangerar du bioevent?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR