Konserter i Stockholm

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sidor
Inlägg

Förslag: Festivaler, Musikaler, Show, Evenemangskalender, Standup, Kryssningar, Party, Globen, Friends Arena, Tele 2 Arena

Arenor i Stockholm

Friends Arena

Globen - Ericsson Globe

Få tips på konserter & nöjen

Tele 2 Arena

Mer om konserter i Stockholm

Varje vecka anordnas massor av större och mindre spelningar i Stockholm från både världskända och mindre kända artister. Med andra ord är det inte svårt att hitta spelningar på Stockholm scener, den stora utmaningen är att hålla koll på allt som händer.

Stockholm har fyra stora arenor i Friends Arena, Tele 2 Arena, Globen och Stockholm stadion och det är oftast på dessa arenor som världsartisterna uppträder när de kommer på besök. Men runtom staden finns massor av mindre scener som varje kväll i veckan anordnar spelningar och konserter.

Oavsett vilken musiksmak du har så kan du hitta något som passar dig. Många av barerna och scenerna hittar du i centrala Stockholm som Sveavägen i Stockholm City eller i Gamla Stan, så du kan lätt kombinera en spelning med en middag på en trevlig restaurang eller lätt kunna ta dig från hotellet eller jobbet för en afterwork + spelning.

Flera scener i Stockholm erbjuder även paket med middag + spelning / show som passar paret, familjen eller dig som föredrar att sitta och njuta av konserten snarare än att stå och hoppa till musiken. För att summera så finns det något för alla åldrar, alla intressen och alla behov.