Konserter i Stockholm

Häng med i Stockholms musikliv. Tips på konserter och spelningar inom olika genrer samt kalender

Konsertkalender

Hitta aktuella konserter som äger rum i dag, i veckan eller på specifikt datum

Idag
I veckan
I helgen
Välj datum
Visa
Just nu hittar vi inga evenemang inom denna kategori. Här är några relaterade evenemang istället.

Sök konserter & spelningar

Letar du efter något specifikt, här kan du söka.

Musikgenre

Hitta vad som är på gång inom din favoritgenre

Sök musik

Söker du något specifik? Testa vår sökfunktion och se om du hittar du letar efter

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sidor
Inlägg

Förslag: Festivaler, Musikaler, Show, Evenemangskalender, Standup, Kryssningar, Party, Globen, Friends Arena, Tele 2 Arena

Konsertarenor i Stockholm

Några av de största och vanligaste scenerna i Stockholm

Friends Arena

Stockholms största arena för nöjen, sport och annan underhållning. Här spelar svenska landslaget sina fotbollsmatcher och här anordnas några av de största evenemangen i stan. Som mest rymmer arenan 75 000 personer.

Läs mer

Globen - Ericsson Globe

Stadsikonen Globen är värt ett besök bara för att se och uppleva. Här anordnas även stora evenemang inom musik och sport, som mest rymmer arenan ca 14 000 åskådare.

Läs mer

Tele 2 Arena

Tele 2 Arena ligger granne med Globen och är Stockholms näst största arena. Här spelas fotboll på högsta nivå och flera av världens största artister kommer årligen hit för konserter. Som mest rymmer arenan ca 40 000 personer.

Läs mer

Mer om konserter i Stockholm

Varje vecka anordnas massor av större och mindre spelningar i Stockholm från både världskända och mindre kända artister. Med andra ord är det inte svårt att hitta spelningar på Stockholm scener, den stora utmaningen är att hålla koll på allt som händer.

Stockholm har fyra stora arenor i Friends Arena, Tele 2 Arena, Globen och Stockholm stadion och det är oftast på dessa arenor som världsartisterna uppträder när de kommer på besök. Men runtom staden finns massor av mindre scener som varje kväll i veckan anordnar spelningar och konserter.

Oavsett vilken musiksmak du har så kan du hitta något som passar dig. Många av barerna och scenerna hittar du i centrala Stockholm som Sveavägen i Stockholm City eller i Gamla Stan, så du kan lätt kombinera en spelning med en middag på en trevlig restaurang eller lätt kunna ta dig från hotellet eller jobbet för en afterwork + spelning.

Flera scener i Stockholm erbjuder även paket med middag + spelning / show som passar paret, familjen eller dig som föredrar att sitta och njuta av konserten snarare än att stå och hoppa till musiken. För att summera så finns det något för alla åldrar, alla intressen och alla behov.