I love arvingarna Hamburger Börs (1)

Helkväll med Arvingarna – ny krogshow på Hamburger Börs

Sponsrat innehåll

Det var 30 år sen Arvingarna förgyllde musiksverige med schlagervinnaren Eloise. Under 2023 firar bandet och fansen superhiten med en storslagen krogshow som du kan se på Hamburger Börs i Stockholm. Showen går under namnet ”I Love Arvingarna” och har premiär den 9 mars 2023.

Foto ovan: Karin Törnblom

En krogshow från fansens perspektiv

”I Love Arvingarna” är en krogshow som tar avstamp ur fansens perspektiv – en show full med nostalgi, sång, glädje och fest. Det blir en musikalisk resa, från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsånger och minnen. Kvällen bjuder på en färgsprakande show i kombination med trerätters middag som avslutas med snurrande discokula och schlagerbar. På scen får Arvingarna förstärkning av blås, saxofon, percussion och sång. Showen regisseras av stjärnregissören Hans Marklund.

Så här säger Casper Jarnebrink i Arvingarna

-Vi har länge haft en dröm om att göra en show på Hamburger Börs och äntligen går den i uppfyllelse. Den här showen kommer upplevas ur fansens perspektiv baserat på vad de minns och har upplevt av vår musik. Nu ska vi se till att festen kommer till stan och lyfta taket på Börsen.

Eloise fyller 30 år

Arvingarnas stora genombrott kom när de vann Melodifestivalen med låten Eloise 1993. Genom åren har låten fortsatt varit Arvingarnas starkaste signaturlåt även om nya hits gjort stor succé på vägen fram tills idag. Eloise fyller 30 år under 2023, något som kommer firas i och med att låten betytt och betyder enormt mycket för många.

– Arvingarna har en charmfaktor och energi som kommer omsluta varje gäst av glädje och skratt. Uttrycket en helkväll med party kommer att få en helt ny innebörd och det ska bli ett sant nöje att producera den här showen på anrika Hamburger Börs, säger Mikael Gordon – Solfors, producent.

Vi testar I love Arvingarna

Kolla in hur det såg ut när vi testade I love Arvingarna. Vi körde en helkväll med 2-rätters middag, show och efterfest i schlagerklubben.

Välj mellan showbiljett och helkväll

Du kan njuta av showen som en helkväll med exklusivt meet and greet, sitta nära scen och avnjuta en 3-rättersmiddag medan du ser showen; innan du dansar natten lång i den nyöppnade schlagerbaren Eloise i Hamburger Börs guldglittrande bar. Har du andra middagsplaner kommer du en stund innan och ser den fantastiska showen med showbiljett och avslutar på schlagerklubben efteråt. I mån av plats kommer biljetter till schlagerklubben även säljas i dörren till danssugna eftersläntrare eller frekventa besökare. Stanna länge, vi lovar att du kommer gå dansandes hem igenom stan efter ditt besök i Hamburger Börs nya show & klubbkoncept.

Här hittar du info om alla biljettalternativ

arvingarna

Vad vill du göra?

Datum