Nattliv & party i StockholmPartykryssningar

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om party i Stockholm

Stockholm erbjuder ett stort uteliv som passar de flesta åldrar och intressen. I staden hittar du massor av nattklubbar där du kan dansa loss till de senaste hitsen, eller kanske latinska rytmer eller varför inte några gamla godingar från 80-90 talet? Mycket av utelivet är förknippat till Stureplan på Östermalm och MedborgarplatsenSödermalm, men det finns även nattklubbar och partyställen lite här och var i Stockholm.

Innan du går ut på nattklubben är det populärt att gå till någon av stadens barer där man kan ta en fördrink och umgås med vännerna. Här kan du läsa mer om Stockholms barer och pubar. Andra föredrar att gå till en restaurang och ta en bit mat för att kunna festa in på småtimmarna sen. Om ni går ut på en vardag så brukar många barer ha speciella afterwork-rabatter där man kan dricka och äta billigare innan man fortsätter till nattklubbarna.

Partykryssningar

Med sin närhet till Östersjön så har flertalet rederier etablerat sig i Stockholm och varje helg anordnas 24 timmarskryssningar som blivit ett populärt nöje bland stockholmare och många åker även från hela Sverige för att festa loss på dessa kryssningar. På dessa kryssningar kommer tusentals besökare varje dag för att festa, handla tax-free, shoppa och bara allmänt ha en riktigt trevlig kväll. Om du är ute efter party så är dessa kryssningar oftast väldigt uppskattade.

Här kan du även läsa mer om båtturer i Stockholm.

Arrangerar du fester?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR