Standup i Stockholm

Tips på kommande och aktuella standupföreställningar i Stockholm.Vad vill du göra?

Datum

Mer om standup i Stockholm

Stockholms standup- och humorscen har på senare år blommat ut rejält och faktum är att skratthungern nu kan mättas, oavsett vilken dag i veckan man blir sugen. Stan bjuder på allt från mindre klubbar där nybörjare uppträder och inträdet ofta är gratis, till lite större scener med mer etablerade komiker.

Några kända humorscener i Stockholm är Norra Brunn, Raw Comedy Club på Hilton Slussen, Big Ben på Södermalm och TSKAOS på Scalateatern.

Konceptet är en form av komisk underhållning, där en ensam underhållare talar från en scen till en publik med en mikrofon. Ståuppkomikern brukar föra längre monologer. I dessa blandas att tala direkt med/till publiken, roliga historier och anekdoter och korta oneliners. Ståuppkomiken är ofta improviserad och handlar inte sällan om dagsaktuella politiska ämnen eller vardagliga, allmänmänskliga ämnen.

Arrangerar du standup?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR