Nyår i Stockholm

Tips på events, nyårssupéer och annat kul att göra på nyårsafton i stan.Nyårssupé

Det finns tyvärr inga evenemang.

Nyårstips

Det finns tyvärr inga evenemang

Nyår med familj och vänner

Det finns tyvärr inga evenemang.

Nyårsweekend

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om Nyår i Stockholm

Nyår i Stockholm är speciellt för många, året som varit ska summeras och det nya ska skålas in. Varje år vid tolvslaget samlas stora mängder nyfikna människor på utsiktsplatser för att få en glimt av de maffiga fyrverkerierna som omgärdar stadens silhuett. En populär utsiktsplats är Mosebacke i Slussen på Södermalm. Skeppsbron i Gamla stan, Skeppsholmen i City och Skinnarviksberget på Södermalm är andra populära platser att se på fyrverkerierna.

Traditionellt skjuter man iväg de första fyrverkerierna direkt efter nyårsslaget, för att fira att ett nytt år har inträtt. På senare år har dock användandet förändrats, och många skjuter av fyrverkerier redan på nyårsaftonens kväll, för att fira att det gamla året går mot sitt slut. Det innebär att det numera ofta syns fyrverkerier både före och efter tolvslaget.

Det finns ett gott utbud av restauranger och nattklubbar som anordnar diverse nyårssupéer & nyårsaktiviteter för de som planerat att fira nyår ute i vimlet. Även Skansen har sitt traditionsenliga nyårsfirande.

Något som kan vara trevligt är att spendera nyårsnatten på hotell efter en rolig kväll på stan. Här hittar du tips och bokning av boenden i Stockholm

Mer om nyårssupé i Stockholm

Hitta tips på läckra nyårssupéer på restauranger runt om i Stockholm. På nyår är det kutym att servera åtminstone en trerätters middag under nyårssupén, men ibland kan man få fler rätter än så. Vanliga förrätter på nyår är klassiska Toast Skagen och till huvudrätt är det vanligt förekommande med oxfilé eller hummer. Efterrätten varierar desto mer och det enda som sätter begränsningarna är fantasin.

Arrangerar du event kring nyår?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR

Gott nytt år!