Ölprovning Gamla Stan

Följ med på en spännande mat- och ölprovning! Gillar du IPA? Ale? Eller kanske ost och öl? Ta med din bästa kompis eller din partner och kom på en rolig och smakrik ölprovning i vår ölkällare mitt i sagolika Gamla Stan i Stockholm! Häng på trenden och utforska världen av öl med oss för att hitta nya favoriter! Det blir garanterat en kväll att minnas, och vår professionella ölmästare lär dig allt du behöver veta om öl samtidigt som ni umgås och har roligt!

Människan har jäst och bryggt öl lika länge som man har bakat bröd. Redan så tidigt som för 4 000 år sedan dracks denna mytomspunna dryck i Mesopotamien. Idag är intresset för öl otroligt starkt och kreativa mikrobryggerier experimenterar sig fram och skapar nya ölstilar varje dag. På denna ölprovning blandas dåtid med nutid i ett försök att ge en helhetsbild om den spännande och snabbt växande världen av öl.

Under ca 1,5 – 2 timmar guidar vår ölmästare dig genom smakvärlden samt bjuder på kunskaper och en massa spännande historier. Under tiden får du prova olika ölsorter speciellt utvalda för den här kvällen, tillsammans med passande tilltugg och smakbitar. Provningen äger rum i ett mysigt källarvalv i mitten av Gamla stans kullstensgator.

Boka här

Information

Adress: Gamla Stan

Pris: 399 kr

Datum:
9 juli 2020 - 18:0018 juli 2020 - 18:0025 juli 2020 - 12:00

Vad vill du göra?

Datum