Ölprovning hos Fjäderholmarnas Bryggeri

Är du en av dem som fått upp ögonen för hantverksöl på sistone? Eller har du kanske alltid varit nyfiken och öppen för att testa nya smaker? Oavsett vilket, så kommer en ölprovning hos Fjäderholmarnas Bryggeri i Stockholm att ge dig en spännande smakresa.

TIPS! Denna upplevelse passar perfekt att ge som present till fars dag, mors dag, julklapp eller födelsedagspresent.

Pris: fr 398 kr

Tid: 1,5 timmar

Ingår: Guidad tur och information om bryggeriet och dess ölsorter, samt möjlighet att ställa frågor om bryggeriet, öltillverkning och ölsorterna. Provsmakning av 5 utvalda egenproducerade ölsorter i bryggeriet egna pub. Ölprovningen hålls av en provningsledare.

Fjäderholmarna ölprovning

Händer under ölprovningen

Denna upplevelse för dig gillar att testa nya ölsorter eller uppskattar hantverket bakom riktigt god öl. Här kommer du helt nära inpå ett mikrobryggeri, och har chans att ställa alla möjliga och omöjliga frågor om hur bryggningen går till, eller något helt annat. Ölprovningen börjar med en guidad tur av bryggeriet och tillverkningen som kommer en unik inblick i hantverket. Efter turen är det dags att slå sig ner i bryggeriets egna brewpub där du serveras 5 utvalda ölsorter som är skapade med kunskap och kärlek. Tack vare turen genom bryggeriet och förståelsen för hantverket så kommer smakupplevelsen bli något extra. Bryggeriet ligger även vackert vid vattnet som skapar en magisk känsla.

Fjäderholmarnas-bryggeri-ölbricka.jpg

Mer om Fjäderholmars bryggeri

Bryggeriet ligger vackert vid Stockholms skärgårds ”närmsta” ö. Det tar endast 30 minuter med båt från Slussen. Fjäderholmarnas bryggeri skapades av ölentusiasterna Pelle Ågren och Andreas Willman i en källare (som många andra microbryggerier). Deras entusiasm och engagemang ledde hela vägen till ett eget microbryggeri med pub på en av skärgårdens vackraste öar. Puben ligger vackert vid vattnet och bara miljön och utsikten är värt ett besök. Under provningen kommer du få bekanta dig mer med Pelle och Andreas resa och hur bryggeriet växte från källaren.

Boka här

Information

Adress: Fjäderholmarna

Pris: 398 kr

Vad vill du göra?

Datum