Ölprovning och bryggerivisning på Nya Carnegiebryggeriet

Är du nyfiken på en smakresa i ölets värld? Då är en ölprovning i Stockholm på Nya Carnegiebryggeriet en smakupplevelse du sent kommer att glömma. Bryggeriet är en knutpunkt för ölälskare där kunskap och vilja att experimentera genomsyrar hela upplevelsen. Lyssna till spännande historier som om piña colada ölen som de inte pratar högt om eller hur man brygger öl med hjälp av is från Torneälv.

TIPS! Denna upplevelse passar perfekt som gåva på fars dag och som födelsedagspresent eller julklapp.

Pris: fr 395 kr

Tid: 1 tim och 15 min cirka

Ingår: Guidad visning av bryggeriet och information om tillverkningen, ölprovning med 4 utvalda ölsorter.

Händer under ölprovningen

Här får du komma med bakom kulisserna och stå millimeter från bryggutrustningen och jästankarna. Under upplevelsen får du en visning runt i bryggeriet, där du får lära dig mer om bryggprocessen, för att sedan avsluta med en ölprovning där du testar dig igenom några utvalda öler från bryggeriets sortiment.

Ölprovning Nya carnegiebryggeriet Stockholm

Mer om Nya Carnegiebryggeriet

Bryggeriet ligger trevligt belägen i en gammal lampfabrik i Hammarby Sjöstad i södra Stockholm. Med sin fina utsikt vid vattnet är det många som stannar till för en eller fler öl under framförallt sommaren. Visionen är att skapa en samlingsplats för ölkunskap och goda ölsorter i Stockholm. Här är kreativiteten och viljan att experimentera stor och det kommer du även märka under ölprovningen samt bryggerivisningen. Sen 2007 har bryggeriet tagit fram 150 olika ölsorter. Nya Carnegiebryggeriet är en perfekt plats för att lära dig mer om öl eller bara komma förbi och njuta av härlig stämning och fina utsikter.

Boka här

Information

Adress: Hammarby Sjöstad

Pris: 395 kr

Vad vill du göra?

Datum