Öltur; Stockholm Craft Beer Tour (Små Grupper)

Är du nyfiken på öler och dess tillverkning? Vår Stockholm Craft Beer Tour tar dig med på en resa genom Gamla stan med fokus på hantverksöl. Upptäck nya pubar, favorit öler och lär dig om ölets historia och process. Skål!

Klockan är alltid beer o’clock någonstans i världen! Längs de slingrande gränderna i Gamla stan har ölet flödat i århundraden, så det är inte konstigt om du plötsligt känner dig sugen på en. Det sitter i väggarna. Om du skyndar hinner du göra oss sällskap på vår öltur, Stockholm Craft Beer Tour, ledd av en certifierad öldomare och guide. Härlig kombination, eller hur!

Gamla stan är fullt av undangömda ölställen som många besökare annars aldrig hittar till. På vår öltur, Stockholm Craft Beer Tour, besöker du tre av dem för att provsmaka bira, snacka bärs och gå igenom ölets historia.

Medan du provar några av de bästa hantverksölen som Sverige har att erbjuda berättar vår öldomare och guide vad papegojöl är och vad det har med midsommarfirandet att göra, fyllans betydelse för gemenskapen, hur öl-snobberiet såg ut på 1600-talet och vad humlen hade för positiva och negativa biverkningar på allt från ekonomi och öltillverkning till sexlusten och traditioner.

Då som nu har ölet haft en självklar plats i svenska hem – i olika former och med skiftande aromer. Under vår öltur Stockholm Craft Beer Tour smakar du på det bästa av det bästa. Vi lovar, att detta garanterat är ett roligare sätt att spendera en fredagskväll…

Vänligen notera: Ett alkoholfritt alternativ serveras de gäster som inte dricker alkohol. Åldersgräns: 18 år.

Denna stadsvandring äger rum i Gamla stan och tar plats på kullerstensgator. Vi föreslår att du bär bekväma promenadskor. Som vi brukar säga i Sverige, det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Vi rekommenderar att du klär dig efter väder och säsong.

Boka här
Taggar:AfterworkGamla StanÖlprovningSightseeingStockholm

Information

Adress: Munkbrons Bryggeri, Lilla Nygatan 2.

Pris: 800 kr

Datum:
4 november 2020 - 17:0011 november 2020 - 17:0013 november 2020 - 17:00

Vad vill du göra?

Datum