Om Vad händer i Sverige / Stockholm

2012 lanserades hemsidan www.vadhanderistockholm.se efter att Google släppt en lista med de mest sökta fraserna, där Vad händer i Stockholm var med. Efter många timmar SEO optimering och 95 000 följare senare på Facebook stod det klart att det fanns ett stort behov av en tjänst som riktar sig åt “lokala turister”, dvs Stockholmare som vill hitta något nytt att göra i sin hemstad. 

Under senare år har vi utvecklat samma koncept i Sveriges största städer och platser för nöjen vilket gör oss till en av de största aktörerna inom event och marknadsföring i Sverige. 

Företaget bakom är GUGO – Get Up Get Out som är ett nätverk av hemsidor och sociala medier inom nöjen och aktiviteter. Totalt passerar 75 000 besökare GUGO’s hemsidor varje vecka och över 200 000 personer följer sociala medier i syfte att få tips på nästa event eller aktivitet att besöka. 

GUGO AB startades av digitala entreprenören Joakim Hellström med 12 års erfarenhet av att skapa försäljning via digitala medier. GUGO’s mission är att koppla ihop människor med företag inom event och aktiviteter.