Vad händer i Stockholm

Örn och sälsafari

Örn- och sälsafari

En hel dag i ytterskärgården på spaning efter örn och säl. Kombinationen Tre Kronor och Stockholms skärgård på hösten är oslagbar!  Vi har havet för oss själva och det är också nu som segelvindarna är som bäst. Tack vare de skyddande öarna kan vi segla bekvämt även i de friska vindar där hon trivs allra bäst!

Guide ombord på helgerna

På lördag och söndag har vi Jan Olsén, som till vardags är tillsynsman på Bullerö, med ombord. Jan är en av dem som kan allra mest om skärgården och han kommer att förgylla resan med berättelser om djur, natur, människor och historia av alla slag.

Välkommen till en unik segling i Stockholms skärgård!

Tid: Kl 10:00 – 18:00 (samling 15 minuter före avgång). 

Plats: Stavsnäs vinterhamn.

Priser

Vuxna: Helg 1 650 kr. Vardag 1 500

Barn o ungdomar t o m 18 år: 1200 kr.

Detta ingår

Åtta timmar segling med Tre Kronor af Stockholm, lunch mitt på dagen samt en fika på förmiddagen och en fika på eftermiddagen.

Specialkost

Om är allergisk eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat, anmäl det i samband med bokningen så att vi kan ordna med alternativ åt dig.

Roliga saker att göra med ditt Mastercard

Testa världens bästa träning

Kör ett högintensivt pass med styrketräning och intervaller — ladda sedan om med en smoothie.

Läs mer

Lokalt producerad måltid med franska förtecken

Njut av skogens underbara smaker med någon speciell på Allegrine under en unik händelse med ett vilt & jakt-tema.

Läs mer

Vintage fashion auktion

Få en exklusiv visning av Vintage Fashion auktionen med ett stort urval exklusiva kläder och accessoarer från kända designers som Chanel, Celine, Fendi, Dior och Balenciaga bland många andra.

Läs mer

Sista-minuten på Kungliga Operan

Få tips så fort det dyker upp på biljetter på Kungliga Operan.

Läs mer

Kockens hemligheter

Lär dig kocken Marco Baudones Rotisserie hemligheter hos Mama.

Läs mer

10% på Nordic Light

Samt gratis romprovning.

Läs mer

Frukostsamtal

Få massor av tips på hur man förbereder måltider på ett miljövänligt sätt, med vägledning av två trendsättare inom svensk gastronomi.

Läs mer