Vad händer i Stockholm

Ost och ölprovning på Sheraton Hotel

Få tips på vad som händer i Stockholm

Ost och ölprovning i Stockholm på Sheraton Hotell!

Vissa kanske tror att ost enbart kan avnjutas tillsammans med ett glas rödvin. Det stämmer inte. Det går även alldeles utmärkt att kombinerar välvalda ostar med smakrik öl. Allt handlar om att kombinera rätt och känna till godsakernas ursprung. Många livsnjutare menar, till och med, att öl & ost är godare än ost & vin. Under denna provning undersöker vi detta samband med förhoppningsvis glädjande resultat. Följ med på en resa till smakkombinationernas moderna värld!

Sheraton Hotell Stockholm arrangerar tillsammans med sommeliererna på Taysta en härlig ölprovning i Stockholm! Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Varmt välkommen till en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet!

Datum:
02-06-2018
08-06-2018
15-09-2018

Pris: 475 kr

Roliga saker att göra med ditt Mastercard

Testa världens bästa träning

Kör ett högintensivt pass med styrketräning och intervaller — ladda sedan om med en smoothie.

Läs mer

Lokalt producerad måltid med franska förtecken

Njut av skogens underbara smaker med någon speciell på Allegrine under en unik händelse med ett vilt & jakt-tema.

Läs mer

Vintage fashion auktion

Få en exklusiv visning av Vintage Fashion auktionen med ett stort urval exklusiva kläder och accessoarer från kända designers som Chanel, Celine, Fendi, Dior och Balenciaga bland många andra.

Läs mer

Sista-minuten på Kungliga Operan

Få tips så fort det dyker upp på biljetter på Kungliga Operan.

Läs mer

Kockens hemligheter

Lär dig kocken Marco Baudones Rotisserie hemligheter hos Mama.

Läs mer

10% på Nordic Light

Samt gratis romprovning.

Läs mer

Frukostsamtal

Få massor av tips på hur man förbereder måltider på ett miljövänligt sätt, med vägledning av två trendsättare inom svensk gastronomi.

Läs mer