Övernattning med vinprovning på The Winery Hotel

Njut av en unik vistelse på världens mest nordligaste hotell med ett vineri i samma byggnad. Här genomsyrar vinet varje del av hotellet – designen, restaurangerna, aktiviteterna och bemötandet. The Winery Hotel är ett paradis för vinälskare!

Historian bakom The Winery Hotel

The Winery Hotel som invigdes i januari 2016, är det första hotellet med ett urbant vineri i samma byggnad. Idén till att kombinera vin och hotell startade när de två familjerna Söder och Ruhne träffades. Söder är en hotellfamilj och Ruhne en vinfamilj och resultat blev The Winery Hotel, en otroligt lyckad affärsidé. Förutom vinproduktionen på själva hotellet, har de även en egen vingård i Toscana.

The Winery Hotel

Upplevelse med vin i fokus

Här följer ni druvans väg från fält till flaska under deras guidade turer. Det anordnas vinprovningar flera gånger i veckan och intill vinbaren finns det vinautomater. Där ni kan ha en spontan vinprovning närhelst ni önskar. The Winery Hotel har en egen vintillverkning i lobbyn, en vingård i Toscana, men det serveras även ett stort utbud av viner från hela världen. På hotellets restaurang Winery Kitchen är det vinets karaktär som bestämmer smakerna i maten och på den italienskan osterian Gallo Nero, njuter ni av klassiska italienska smaker i en lättsam och mysig miljö.

The Winery Hotel

Det första ni möts av på hotellet är vinet som lagras på ekfat bakom en glasvägg i receptionen. Här genomsyrar vin hela hotellet och personalen delar gärna med sig av sin kunskap. Utsidan på hotellet har en industrikänsla, medan insidan influeras av Toscanas lantliga charm, i en kombination med det urbana Brooklyn. Se till att ta med badkläder då hotellet även har en takbar med pool, öppen året runt.

Övernattning på The Winery Hotel med vinprovning för två

Upplevelsepaket

I det här upplevelsepaketet ingår en övernattning i standardrum med frukost. Vinprovning för två och tillgång till takbaren med pool. Där barn är välkomna att bada fram tills kl. 12, därefter är det 16 års gräns. Hundar är tillåtna med vissa restriktioner.

Unna er själva eller ge bort en mysig hotellweekend i vinets tecken på The Winery Hotel!

Pris: 2795 kr för två personer

Boka här

Information

Adress: Solna

Pris: 2 pers 2795 kr

Vad vill du göra?

Datum