Paddla kajak i Roslagens Skärgård med lunchkorg

Upptäck Roslagens skärgård från kajak. Vi glider ut i skärgårdens vackra omgivningar med en välpackad lunchkorg att avnjuta på en förhoppningsvis solvarm klippa. Häng med ut och njut!

På morgonen börjar äventyret hos oss på Gräddö i Roslagens famn. Tillsammans går vi igenom kajaken (utrustad med paddel, flytväst & kapell) och lite paddelteknik. Därefter paddlar du ut i Roslagens skärgård och havets frihet. Våra duktiga guider tar med dig till sina smultronställen för av att avnjuta en fantastisk lunch under bar himmel och kanske även med ett dopp i det blå. Lunchkorgen är packad med lokalt producerad potatissallad och varmrökt lax. Självklart ingår bröd, smör och måltidsdryck, kaffe och fikabröd. Därefter fortsätter paddlingen tillbaka till Gräddö, där vi är åter ca kl.16.00.

Datum, tider & utrustning

Maj: 28:e
Juni: 27:e
Juli: 8:e , 17:e, 22:e, 29:e
Augusti: 5:e, 12:e, 21:e
September: 18:e

Pris: 1190 kr

Tid: 10.00-16.00

Tips: Ta med dina vänner, kollegor eller varför inte träningskompisarna och bestäm ett eget datum som passar er.

Detta ingår:
Kajak
Paddel
Sittbrunnskapell
Flytväst
Välutbildad instruktör
Lunch

Egen utrustning:
Kläder att paddla i (oömma fritidskläder i funktionsmaterial, ej jeans eller bomull)
Minst ett helt ombyte
Regnkläder
Badkläder + handduk
Vattentåliga skor (gärna några mindre och smidiga som inte känns klumpiga i kajaken)
Keps/solhatt, solkräm, solglasögon
Vattenflaska (kan fyllas på plats)
Vattentät påse att packa kläderna i (plastpåse fungerar ofta bra)

Ta dig till Gräddö, Norrtälje

Du kan komma till och från Gräddö med SL:s busslinje 631. Den går från Norrtälje busstation och du ska hoppa av vid hållplats Gräddö torg. Den ligger ungefär 350 meter från bryggan. Planera din resa hos sl.se . Det går båttrafik till och från Gräddö under delar av våren och sommaren. Det finns några parkeringsplatser i närheten av kajen, om du ska använda parkeringen får du själv undersöka vilka villkor som finns. Gräddö brygga är inte tillgänglighetsanpassad.

Mer om kajak i Roslagens Skärgård

Roslagen är ett kustområde norr om Stockholm och innefattar både öar och fastland längs Upplands kust. De största öarna i Roslagen är Väddö, Ljusterö, Vätö, Gräsö och Singö. De större samhällena i Roslagen är Djursholm, Hallstavik, Rimbo, Täby, Vaxholm, Åkersberga, Älmsta, Öregrund och Östhammar. Läs mer om Roslagens Skärgård

 

Boka här

Information

Adress: Gräddö Brygga

Pris: 1090 kr

Vad vill du göra?

Datum