Paddla kajak mitt i Stockholm City med guide

Kliv i kajaken, greppa paddeln, och bege dig ut på ett äventyr på vattnet. Under upplevelsen citykajak med Stockholm Adventures får du lära känna vår vackra huvudstad från vattenytan, med hjälp av en kunnig guide som alltid har en intressant berättelse eller anekdot om stadens historia redo.

TIPS! Denna upplevelse passar perfekt att ge som present till någon uppskattar vattenupplevelser och sevärdheter.

Pris: 1150 kr / 2 personer

Tid: 2 timmar

Ingår: Guide som både instruerar kajakpaddlingen och berättar om saker ni kommer se, stopp på vägen med spännande historier från dåtid och nutid, allt du behöver för paddlingen (kajak, flytväst, kapell och vattentät påse).

Händer under kajakpaddlingen

Turen börjar på Kungsholmen vid Kungsholms Strand. Ett stenkast från startplatsen ligger Stockholm city med Centralstationen och andra sevärdheter. En kort paddeltur därifrån hittar du Stadshuset och den vackra utsikten för Riddarfjärden. Under turen kommer ni se många av Stockholms fantastiska sevärdheter och landmärken.

Medan ni glider fram i grupp på stadens många vattendrag lär ni er samtidigt med om Stockholm, och upptäcker huvudstaden från nya vinklar. Det är inte för inte som vår största stad även kallas öarnas stad – vilket gör ett kajakäventyr till ett utmärkt sätt att uppleva staden på.

Efter turen kommer ni känna att ni upplevt något unikt och sett Stockholm från ett annorlunda perspektiv som de flesta aldrig får göra.

Kajak Stockholm City

Mer om kajak i Stockholm och arrangören

Bakom turen står ett av Stockholms mest bokade aktivitetsföretag Stockholm Adventures. Förutom kajakpaddling anordnar de även turer med långfärdsskridskor, SUP och cykel som alternativa och trevliga sätt att upptäcka Stockholm.

Stockholm erbjuder ett fantastiskt äventyr för dig som gillar eller vill prova på kajak. Här finns vackra öar, historia, fascinerande byggnader och vackra vyer överallt. Medan du tar dig fram över vattnet så se till att njuta och ta in den vackra miljön du färdas genom. Guiden kommer även förgylla upplevelsen med spännande historier från både nutid och dåtid.

Boka här

Information

Adress: Pipersgatan 45

Pris: 1150 kr

Vad vill du göra?

Datum