Prova Downhill Cars

Downhill Cars är precis vad de verkar vara: tävlingar i nedförsbacke för att testa dina körkunskaper på en slingrande bana. Du bestämmer själv när det är dags att bromsa (även om det kan vara svårt när tyngdkraften trycker ner dig).

Se upp; om du kör för fort i några av dessa kurvor kommer du att få bromsa! Goda körtekniker som att hålla hastigheten jämn i kurvorna eller att styra försiktigt runt dem belönar föraren som vill vinna. Det är inte hastigheten som gör att du kan skryta för dina vänner, det är din förmåga att hålla dig på banan som blir avgörande.

Pris: 190 kr

När: Maj-oktober

Åldersgräns: 15 år

Minilängd: Minst 150 cm

Tid: 6 åk

Ingår: All nödvändig utrustning

Mer om Downhill Cars

En skidlift kommer hjälpa dig och bilen upp till toppen av skidbacken. Sedan kör du slalom ner. Tänk på att ha god körteknik och tänk igenom hur du bäst håller dig på rätt spår, så du inte kör av banan.

Den perfekta racerföraren behöver mer än bara fart. De behöver stadiga händer när de rundar kurvorna så att ingen kan passera dem. Ha i bakhuvudet att farten inte är det viktigaste. Din förmåga att hålla dig på banan kommer i slutändan ge dig segern.

Bilen är en stålkonstruktion som väger ungefär 150 kg, är 2,5 m lång, 1,5 m bred och du sitter skönt i vadderad förarstol. Alla bilar är utrustade med hydrauliska bromsar, elektroniskt säkerhetssystem och 4-punkters säkerhetsbälte.

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 190 kr

Vad vill du göra?

Datum