Prova på wakesurf med Wakeride

Utmana dig själv till att testa något nytt, eller ta med hela kompisgänget på en spännande upplevelse där ni kan prova på Wakesurf med Wakeride i Stockholm.

TIPS! Denna upplevelse passar perfekt att ge som present till studenten eller som julklapp och födelsedagspresent.

Pris: fr 590 kr

Tid: 3 timmar

Ingår: Genomgång och instruktioner innan, surfbräda samt flytväst, 20 min surf per deltagare, anpassad upplevelse beroende på förkunskaper.

Händer under wake-upplevelsen

Tillsammans med de duktiga instruktörerna och båtförarna från Wakeride Sthlm ger ni er i den här upplevelsen ut på vattnet i Stockholm för att tillsammans fånga den eviga vågen som skapas efter båten. Ni greppar först tag i en lina bakom båten för att komma upp ur vattnet och få upp farten lite, sedan släpper ni linan för att på fri hand glida fram på den böljande vågen, strax bakom vännerna som sitter kvar i båten.

Wakesurf med wakeride

Vad är wakesurf?

Wakesurf är en av de snabbast växande trenderna inom brädsport på vatten. Detta sannolikt för det är enklare att genomföra än många andra brädvattensporter. Sporten bygger på att surfar på vågorna bakom båten. Det går att använda olika typer av brädor som SUP, vanliga surfbrädor eller något annat som passar utövaren.

Du startar genom att hålla i en lina bakom båten tills du får lite hastighet. Så fort vågorna skapats och du är nöjd med hastigheten släpper du linan och försöker fortsätta surfa på vågen. De som utövar wakesurf säger att det påminner om att lära sig cykla. Det är lite svårt med balansen i början men efter ett tag kan vemsomhelst wakesurfa. En av fördelarna med wakesurf är att hastigheten är relativt låg så det gör inte ont om man ramlar.

Här är en video med nybörjartips för wakesurfing.

 

Mer om Wakeride Sthlm

Wakeride erbjuder spännande surfupplevelser mitt i Stockholm. Det är en speciell känsla att utöva vattensport i en urban miljö. Du kommer surfa med magiska utsikter över landmärken, båtar och bostäder. Alla upplevelser utförs med hög nivå av säkerhet och instruktörerna samt båtförarna har 25 års erfarenhet av wakesurf och wakesurf.

Boka här

Information

Adress: Kungsholms strand

Pris: 590 kr

Vad vill du göra?

Datum