Rangan Chatterjee LIVE i Stockholm – En exklusiv kväll med Storbritanniens mest inflytelserika läkare

Möt en av Storbritanniens mest inflytelserika läkare, den bästsäljande författaren och podcastaren Dr Rangan Chatterjee. Detta är din exklusiva chans att träffa den berömde läkaren och få banbrytande insikter i vetenskapen om lycka. Se till att säkra din plats idag för denna livsberikande händelse som har inspirerat människor över hela världen. Vi ses den 10 oktober på Biograf Skandia i Stockholm!

Är du redo att bli bättre på att vara lycklig?

Under sina 20 år som läkare har Dr Rangan Chatterjee själv sett hur motivation inte alltid räcker för att upprätthålla en hälsosam livsstil. Det är först när vi lär oss att stödja vårt eget mentala välbefinnande och skapa riktig lycka som dessa val blir enkla.

Lycka är bra för din hälsa – lär dig att vårda din!

Live på scen i Stockholm kommer Dr Chatterjee att dela med sig av banbrytande insikter i vetenskapen om lycka och avslöja enkla sätt att ge dig tillbaka kontrollen över din hälsa. Genom att lyssna till verkliga fallstudier och övningar kommer du att lära dig att definiera vad framgång betyder för dig, behandla dig själv med medkänsla, ha mer genuina konversationer och hantera kritik bättre.

Gör dig redo för ett samtal som kommer att hjälpa dig att känna dig lugnare, mer självsäker och få dig att leva ditt liv fullt ut.

Boksignering

Efter eventet kommer du att kunna köpa Dr Rangan Chatterjees senaste bok Lyckobalansen och få chansen att få den signerad av Rangan.

Obs: Föreläsningen kommer att hållas på engelska

____________________________________________________

Om Rangan:

Rangan Chatterjee är känd för sina bästsäljande böcker och sin passion för livsstilsmedicin. Han betonar vikten av att ta ansvar för den egna hälsan och har tidigare skrivit internationella succéer som Hälsobalansen och Stressbalansen. Med sin populära podcast Feel Better, Live More och tv-serien Doctor in the House för BBC har han inspirerat människor över hela världen att leva sina bästa liv.

 

Representerar du ett företag som vill ha biljetter på faktura? Vänligen kontakta oss på kontakt@atikko.se

Eventet är arrangerat av Atikko & Norstedts Förlagsgrupp AB

Boka här
Taggar:DrottninggatanFöreläsningHälsaHöstMellersta SverigeOktoberStockholmStockholm City

Information

Adress: Biograf Skandia

Pris: 399 kr

Datum:
10 oktober 2023 - 19:00

Vad vill du göra?

Datum