Asiatiska restauranger i Stockholm

 

Event & erbjudanden thailändsk mat

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om asiatiska restauranger

I asiatisk mat blandas smaker som sött och surt, milt och starkt. Asiatisk mat från länder som Japan, Kina, Thailand och Korea har öppnat våra sinnen för nya smakintryck, och blivit en del av vår matkultur. Sedan lång tid tillbaka har kinamat varit uppskattat i Sverige, men den asiatiska maten blev omåttligt populär i Sverige för 15-20 år sen och då främst thaimat. Detta mycket beroende på att allt fler svenskar reste till Thailand. Nu för tiden är det inte bara thailändsk mat som gäller i Sverige, uppstickare som Korea & Vietnam har blivit allt mer populära och även klassiska matländer som Kina & Japan (sushi) går hem hos många. Det kryddstarka indiska köket har även det en stark position i vårt land. Indiens grannland Bangladesh bidrar också med kulinariska upplevelser här hemma.

Asiatisk mat i Stockholm

Asiatiska restauranger i Stockholm finns det gott om. På var och varannan gata kan man hitta thairestauranger, sushirestauranger, indiska restauranger eller kinakrogar. Här har vi samlat några av Stockholms pärlor vad gäller asiatiska restauranger.

Arrangerar du event på asiatiska restauranger?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR