Fiskrestauranger & skaldjursrestauranger i Stockholm

Vad vill du göra?

Datum

Mer om fisk och skaldjur i Stockholm

Med sin närhet till vattnet är det inte konstigt att det finns så mycket att välja på inom fisk- och skaldjursrestauranger i Stockholm. Här kan restaurangerna inte bara få tag i färsk fångst, det går att kombinera matupplevelsen med fantastiska utsikter över Stockholm. Framförallt är det Gamla Stan, Södermalm och Kungsholmen som erbjuder härliga vyer över Stockholms vatten och där hittar du även flera alternativ inom fisk och skaldjur. Djurgården som också erbjuder närhet till vatten har också en del fisk- och skaldjursrestauranger.

Du som vill ta ett lite längre utflykt kan bege dig till Stockholm skärgård där du hittar massor av skärgårdskrogar och restauranger där du i teorin skulle kunna fiska direkt från matbordet (dock något som sällan erbjuds). Till Stockholm skärgård kan du ta dig via centrala Stockholm och du kan antingen åka över dagen eller stanna i några dagar. Här kan du läsa mer om om hotell och boende.

Under augusti brukar även flera restauranger servera kräftskiva med alla tillbehör du kan tänka dig.

Arrangerar du event på fisk- & skaldjursretauranger?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR