Indiska restauranger i Stockholm

Vad vill du göra?

Datum

Mer om indiska restauranger i Stockholm

Indisk mat är något som blivit populärt i Stockholm och kanske är det just klassiska Chicken Tikka Masala som många tänker på när man ska gå på en indisk restaurang. Indien erbjuder naturligtvis så mycket mer i matväg än de klassiska rätter vi ofta förknippar med indisk mat i Sverige eller Stockholm. Med efterfrågan efter indisk mat så har det dykt upp ett stort utbud av indiska restauranger i Stockholm.

Mer om indisk mat

Indisk mat kan betyda olika saker beroende på vart i Indien man befinner sig då olika råvaror och ingredienser präglar de olika delarna av landet, men i Sverige använder vi termen brett för all indisk mat. Indisk mat är annars väldigt populärt i Europa och så även i Stockholm med flertalet indiska restauranger. Indisk mat har en stor kärlek till kryddor, kanske större än någon annan matkultur på jorden och några av de mest populära kryddorna är anis, kanel, ingefära, saffran och muskot. Curry som många förknippar med Indien är egentligen en blandning av kryddor och inte 1 krydda som många tror.

Arrangerar du event med indisk mat?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR