Romprovning hos Cane Rum Society

För den som vill lära sig mer om rom, ska en romprovning i Stockholm hos Cane Rum Society inte missas. Här, i den varmt och stiligt inredda rombaren, kan man åka på smakresa världen över genom rom från exempelvis Frankrike, Spanien, Storbritannien och Jamaica. Upplevelsen börjar med en introduktion till romens historia och produktion, varefter man får smaka en unik kombination av romsorter från det stora rombiblioteket, Rare Rum Library. En spännande smakupplevelse som öppnar upp ögonen för den sockerrörsbaserade drycken, och som passar både när man vill unna sig själv något extra, eller som present till en kär vän.

TIPS! Passar perfekt att ge som present till mors eller fars dag eller som julklapp och födelsedagspresent.

Pris: fr 420 kr

Tid: ca 1,5 timmar

Ingår: En introduktion till tillverkning av rom och dess historia, introduktion till de romsorter som provas samt provsmakning av 4-5 romsorter.

Cane rum society romprovning

Vad händer under en romprovning?

Du börjar med att bekanta dig med en riktig romexpert som sedan kommer ta med dig på en spännande smakresa. För att första och uppskatta drycken på bästa sätt börjar upplevelsen med en fascinerande skildring av romens historia och hur den tillverkas. Du hittar rom över hela världen men kanske främst i Karibien, Frankrike, Spanien och Storbritannien. Vad är det som utmärker dessa länder som romtillverkare och hur skapas smakerna är några av svaren du får under romprovningen.

Därefter plockas romen fram. Romexperten har valt ut ut 4-5 st riktigt goda och spännande romsorter. Du får först en intro till just den specifika drycken du ska dricka innan det är dags att provsmaka.

Mer om Cane Rum Society

Cane Rum Society är en karibisk restaurang som du hittar i Solna. Restaurangen är främst känd för sitt unika rombibliotek med massor av romsorter från hela världen. Bara biblioteket är en upplevelse i sig. Här finns det något både för nybörjaren som den inbitna konnässören.

Romprovning Cane Rum Society Stockholm

Boka här

Information

Adress: Solna

Pris: fr 420 kr

Vad vill du göra?

Datum