Scener Ur Ett Moderskap – en nyförlöst dans, opera och teaterföreställning

Scener Ur Ett Moderskap

En nyförlöst opera-, dans- och teaterföreställning.

Den 22 oktober är det premiär för Scener ur ett moderskap på Strindbergs Intima Teater i Stockholm. Scener ur ett moderskap är en föreställning där en operasångare, en dansare och en skådespelare utforskar gränslandet mellan de olika konstnärliga uttrycksformarna och tillsammans spelar upp humoristiska såväl som allvarliga och sorgliga scener med fokus på moderrollen. Scenerna bjuder bland annat på lekplatspanik, synkroniserad blöjbyte, fakta om barnvagnens historia samt scenkonstnärernas egna personliga berättelser.

– Vi går från stort till smått, från det privata till det allmänna, från snack om YouTube till hur man knyter en bärsjal till globala och existentiella frågor. Vad det är för värld man sätter sitt barn till, med överkonsumtion, ökat våld och med en klimatkris knackande på dörren. Detta berättar Lona Mohr Villadsen, operasångerska, idébäraren till och producenten för föreställningen.

Med sig på scenen har hon Jenny Nilson, tidigare premiärdansös i Kungliga Baletten, skådespelerskan och musikalartisten Anna Thiam och pianisten David Wärn. Musiken är nyskriven av den prisbelönta tonsättaren Molly Kien. Föreställningen har skapats som ett devisingprojekt i samarbete med regissören Franciska Löfgren.

Scener ur ett moderskap spelas den 22, 24 och 26 oktober 2020 klockan 19 på Strindbergs Intima Teater. Föreställningen är 1 timme lång.

Kontakt: Lona Mohr Villadsen, lonamv@hotmail.com, 076 195 15 50

Boka här
Taggar:DansDansföreställningarFöreställningMusikalOktoberOperaShowStockholmStockholm CityTeater

Information

Adress: Strindbergs Intima Teater

Pris: 250 kr

Datum:
22 oktober 2020 - 19:0024 oktober 2020 - 19:0026 oktober 2020 - 19:00

Vad vill du göra?

Datum