Semester i Stockholm

Hitta roliga saker att göra under semestern i Stockholm. Vi har skapat denna guide för att du ska få en så njutbar semester som möjligt.

Semester med familjen

Hitta roliga sommaraktiviteter som passar familjen. Hitta tips och inspiration för alla åldrar.
Visa fler

Händer på stans uteserveringar

Hitta tips och inspiration på trevliga uteserveringar att njuta på under sommaren.
Visa fler

Mat & dryck under semestern

Få tips och inspiration i kring vad som händer i Stockholms kulinariska värld. Kanske hittar du någon som skiner lite extra under semestern?
Visa fler

Nöjen på semestern

Hitta tips på roliga evenemang och andra nöjen du kan göra under sommaren.
Visa fler

Vad vill du göra?

Datum

Mer om semester i Stockholm

Enligt de flesta är sommartid den absolut bästa tidpunkten att uppleva och upptäcka Stockholm. I city myllrar det av människor på stadens uteserveringar, båtarna går hela dagarna ut i skärgården och i parkerna flockas vänner, kollegor och familjer för trevliga picknickar.

Under hela sommaren anordnas konserterfestivalerloppisar och andra evenemang av olika slag och du hittar garanterat något för alla intressen. Både stockholmare och turister söker sig gärna till kungliga Djurgården där du hittar både Skansen och Gröna Lund som är populära aktiviteter för både familjen och vännerna.

Missa inte heller alla spännande aktiviteter och båtturer som förgyller din semester. Från centrala Stockholm kan du enkelt ta dig med båt eller buss till det mesta av uppleva.

Arrangerar du event under semestern?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR