Skaldjursbrunch på Mister French

Överraska någon du tycker om med en fantastisk skaldjursbrunch på Mister French, som är fylld med havets läckerheter och smakrika franska klassiker. I den här restaurangen med en härliga art deco-inspirerad miljö kan du slappna av, äta god mat och njuta av den fantastiska havsutsikten, sommartid finns även en härlig uteservering.

Pris: fr 395 kr

Brunch Mister French

Mister French-gruppen

Mister French som numera har restauranger i Stockholm och i Åre är en del av Mister French-gruppen. Där också Strandbryggan, F12, La Boca Doce, samt Strands Veranda och Kallis på Visby ingår. Sedan 2013 har Mister French funnits på skeppsbron i Gamla Stan och med den underbara utsikten, är den en av Stockholms bästa uteserveringar. 2018 gjordes en nysatsning med ”dinner club” konceptet, där musik står i fokus lika mycket som mat och dryck.

Brunchmenyn

Lördagar och söndagar under hösten serverar Mister French brunch. På menyn finns både kalla och varma rätter, med allt från färska skaldjur och fräscha sallader till grillat kött, mac ‘n’ cheese och goda röror. Se till att även spara lite plats i magen för att kunna ta för dig av den utsökta dessertbuffén, av Konditor Guillaume Vilallonga. En av landets fem bästa och finalist i Årets Konditor 2022.

Dryck som förhöjer brunchen

För att komplettera brunchen på bästa sätt finns de klassiska brunchdryckerna Mimosa och Bloody Mary på menyn, men även innovativa cocktails, ett stort utbud av franska viner, ölsorter och alkoholfria alternativ. Bara att välja vad du tycker passar bäst.

En brunch med vännerna eller familjen

Ta med vännerna för en festlig brunch, då det på lördagar spelas skön musik från olika DJs. Eller samla ihop familjen för att tillsammans njuta av brunchmenyn, med smaker för både stora och små. Om du önskar sitta avskilt erbjuder Mister French även chambre separée, perfekt för att fira en högtid med dina nära.

Boka här

Information

Adress: Tullhus 2, Gamla Stan

Pris: 395 kr

Vad vill du göra?

Datum