Skärgårdssegling från Vaxholm

Välkommen till en hel dags segling med en äkta brigg i Vaxholms skärgård.

Inga förkunskaper krävs om vare sig segling eller skärgården. Vår erfarna besättning hanterar fartyget och om du vill vara med och dra i en tåt eller dreja en spak så visar de och instruerar så att alla kan vara med.

Pris & datum

Vuxen 1 600 kr. Barn o ungdomar under 18 år 1 100 kr.

Bokningsavgift på 1,8 % tillkommer.

Tider och platser

Avgång Vaxholm gästhamn vid färjeläget kl 10:00
Åter in Vaxholm gästhamn vid färjeläget kl 16:00

Bokning


Detta ingår

Segling med Tre Kronor af Stockholm, lunch eller kvällsmat samt en eller två fika beroende på seglingens längd.

Specialkost

Om är allergisk eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat, anmäl det i samband med bokningen så att vi kan ordna med alternativ åt dig.

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller till vårt bankgiro (faktura). Om du väljer faktura följer du instruktionerna i bekräftelsemailet för att betala.

Praktisk info

Kläder och övrigt

Varma kläder är viktigt. Vattnet omkring oss är fortfarande kallt så det kan bli kyligt även om solen skiner. Ett varmt underställ, gärna ett par tunna tröjor extra, vind- och vattentät jacka och byxor samt varma skor rekommenderas. Mössa och halsduk är också viktigt. Vi har gott om plats för packning så tveka inte att ta med lite extra kläder.

Glöm inte att ta med solskydd.

Betalning med presentkort

Presentkortnumret fylls i när du kommer till slutet av bokningen. Klicka på knappen ”Add promo code/Voucher” för att få fram fältet där koden ska skrivas in.

Villkor

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Om du uteblir utan att avboka resan faktureras du eventuella obetalda belopp i efterskott.

Seglingen ska vara betald senast 45 dagar före avgång eller vid anmodan om det inte är möjligt att betala vid bokningen. Om du bokar närmare seglingsdatumet bör betalning ske omedelbart.

Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet.

Vid avbokning 44–15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.

Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.

Information

Adress: Vaxholms gästhamn

Pris: 1600 kr

Datum:
3 juni 2023 - 10:004 juni 2023 - 10:00

Vad vill du göra?

Datum