Skärgårdssommar hos Skepparholmen Nacka

Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck. Här kan du koppla av med en härlig hotellupplevelse och samtidigt vara aktiv. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Utrustning för vattensporter finns att hyra vid vår brygga, via ett samarbete med aktivitetsföretaget Öppet Hav. Bekymmer med bilen behöver du inte ha. Du parkerar kostnadsfritt hos oss och tar dig enkelt ut i den vackra skärgården med en Waxholmsbåt. Vi har gångavstånd till kajen. Om du vill njuta lite extra kan entré till vårt vackra spa bokas i mån av plats till en extra kostnad.

Liten kille på SUP

Hotellpaket för familjen eller romantik med partner

Hotellpaketet passar fint för både barnfamiljer och par som vill kombinera skärgårdens lugn med storstadens attraktioner. Gäller 23/6 – 8/8 och innehåller följande:

  • Kostnadsfria aktiviteter som kubb, krocket, boule, biljard och sällskapsspel.
  • Utrustning finns att hyra för vattensporter via ett samarbete med aktivitetsföretaget Öppet Hav.
  • Grillbuffé (grillbuffé där ni väljer mellan kött, fisk eller vegetariskt så kommer tillbehör och grönsaker till. Menyn innehåller även förrätt och dessert. Från 2021-06-01 får sista alkoholbeställningen göras kl 22.00 och restaurangen behöver vara utrymd kl 22.30.)
  • Livemusik under middagen på fredagar och lördagar
  • Övernattning i del av dubbelrum eller familjerum
  • KRAV-märkt frukost
  • Fri parkering utomhus / Fri Wifi
  • Safehotels CovidClean™-certifierat hotel.

Priser fr 1195 kr / person

Uppge kod: Vad händer i Sthlm när du bokar

Varmt välkommen!

Boka här
Taggar:AugustiFamiljeaktiviteterFamiljeweekendHemesterHotellrabattJuliNackaRabatterSemestertipsSkepparholmen NackaSommarSpaSparabattSpaweekendSpecialStockholmWeekend

Information

Adress: Boo

Pris: fr 1195 kr

Vad vill du göra?

Datum