Snövit The musical

Snövit – The Musical, som är baserad på Bröderna Grimms klassiska saga, kan ännu en gång upplevas av äventyrslystna, musik- och sagoälskande familjer. Denna gång på Göta Lejon med nypremiär den 30e: oktober 2022.

Snövit i ny tappning

Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat historien till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller häftig och medryckande musik. Allt från klassiska musikalballader till rock, gladjazz och house! Det är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen

Våga följa med in i sagans värld! Till det berömda slottet där den ondsinta och egensinniga drottningen, som innerst inne vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men hennes spegel envisas med att styvdottern Snövit är vackrare. Med hjälp av den fege Härolden tvingar Drottningen ut Snövit i den ökända mörka skogen, där hon till slut hamnar hos de berömda dvärgarna. Dessa smått osannolika figurer med sin obändiga energi utgör en av många höjdpunkter i musikalen och deras möte med Snövit blir en omtumlande och annorlunda upplevelse. Tror ni att prinsen, som i ursprungssagan, får kyssa Snövit eller inte? Hur går det för drottningen i hennes strävan att bli vackrast i landet och får sagan ett lyckligt slut? Missa inte denna fantasifulla och omtumlande historia för hela familjen som redan har uppskattats av 120 000 besökare runt om i landet. Musikalartister, veteraner, skådespelare, kära återseenden och en stor talangfull ensemble på scenen.

FAKTA om Snövit the Musical

Nypremiär: 30:e oktober 2022 på Göta Lejon i Stockholm. Spelas under oktober-december 2022 på Göta Lejon

Längd: Ca 2 tim 30 min inkl. paus

Produktion: Dröse & Norberg Production AB

Manus: Robert Dröse

Regi/koreografi: Robert Dröse.

Producent: Anna Norberg

Musik: Martin Landh

I rollerna: Bob Hellberg, Anna Norberg, Patrik Martinsson, Celeste Cappelen, Henning Ledstam, Bill Sundberg, Andreas Andersson, Anna-Lill Karlberg, Daniel Sorange, Christian Arnold, Maria Edner, Fredrik Bengtsson m.fl

 

Boka här
Taggar:FamiljeföreställningarGöta LejonMusikalSödermalmStockholm

Information

Adress: Göta Lejon

Pris: 530 kr

Vad vill du göra?

Datum