Söderarmslinjen Norrtälje-Räfsnäs-Söderam

Åk på en dagsutflykt med Söderarmslinjen i sommar! En härlig båtresa genom den vackra skärgården från Norrtälje och Räfsnäs till Söderarm, bland myllret av öar och skär. Om du vill stanna längre än 3 timmar så finns även möjlighet att hyra hus och övernatta.

MED OSS ÄR SKÄRGÅRDEN NÄRA

Med våra båtar finns upplevelser som passar alla! Med RIB:en färdas du i en härligt komfortabel fart (med ett visst adrenalin- påslag emellanåt).
Med M/S Gladan, där vi tar upp till 30 passagerare, åker du lite lugnare medan du ser vår fantastiska skärgårdsnatur.

Vi ordnar resan till och från släktträffen, företagseventet, svensexan/möhippan med mera. Om ni önskar ordnar vi även ett komplett event med mat, underhållning och aktiviteter. Vi har ett nära samarbete med flera skärgårdsföretag och självklart ordnar vi även bokningen om ni önskar.

Söderarmslinjen

Priser
Räfsnäs-Söderarm: 590 kr / person
Norrtälje-Söderarm: 890 kr / person

Bokningsförfrågan
Fyll i formuläret nedan så får du inom kort kontakt med en person som hjälper dig slutföra bokningen samt kan svara på eventuella frågor.


Tidtabell Söderarmslinjen
12.28 Buss 631 från Norrtälje busstation till Räfsnäs
12.45 Båten Gladan från Norrtälje, Socitetsparken
13.20 Båten Gladan och /eller Sea/Ena går från Räfsnäs
13.50 Ca ankomst Söderarm
16.50 Avresa från Söderarm
17.30 Buss 631 från Räfsnäs
18.20 Båten Gladan anländer Norrtälje
18.20 Buss 631 till Norrtälje busstation

På Söderarm hittar du

Kaffe, matlådor, hembakad bulle, glass, läsk
Souvenir- och hantverksbod, museum
Militärhistorisk rundvandring, 100 kr/pers.
Härlig miljö med gamla byggnader, fyren och vacker skärgårdsnatur
Fyrvisning, 70 kr/person

Mer om Söderarm
Den gamla fyr- och lotsplatsen Söderarm ligger på ön Torskär, längst ut i Stockholms skärgård, på gränsen till Ålands hav. Fram till 1997 var Söderarms fyrplats bemannad. Fyren som är från 1839 är kulturminnesmärkt. Söderarm har öppet året om och erbjuder sedan 1999 möjlighet att ha konferenser, fester, bröllop m.m. Vi har 24 rum och 35 bäddar. Vi kan arrangera en annorlunda konferens eller privat fest i lugn och ro med möjlighet till äventyr som att åka stridsbåt, kajakpaddling, örn- och sälsafari, MagFed på vår aktivitetsö m.m. Du kan basta i den världsunika bunkerbastun och bada i badtunnan på norra klippan. Du avslutar dagen med en god trerätters middag i Tornet, den f.d. utkiken. Där njuter du av den vackra havsutsikten åt alla håll och solnedgång i havet.

Information

Adress: Söderarm

Pris: fr 590 kr

Vad vill du göra?

Datum