Speedtest med Nissan GT-R

Speedtest med Nissan GT-R – ta chansen att komma upp i toppfart på en av världens snabbaste gatbilar. Det är inte för inte som den kallas Godzilla, då den sätter rekord efter rekord på banor runt om i världen. Förbered dig på eufori och en sann adrenalinkick, som får dig att på riktigt tappa målföret.

Missa inte denna upplevelse där du får testa toppfarten på en riktig superbil!

 

Pris: 1199 kr/person

Varaktighet: 3 heat på flygfält

Plats: Stockholm och Göteborg

 

Om upplevelsen Speedtest med Nissan GT-R

Nissan GT-R är superbilen som kör ifrån Ferrari, Lamborghini och Porsche. Ladda för en riktigt exalterande fartupplevelse i en av världens mest omtalade sportbilar. Upplevelsen börjar med en genomgång av bilen tillsammans med en professionell racinginstruktör. Sedan sjunker du ned i recaro racing-stolarna och fattar tag i ratten. Under huven hittar du en 3.8 liters V6 med dubbelturbo, som producerar hela 600+ hästkrafter som distribueras ut till alla fyra hjulen.

Här får du testa toppfarten på detta vrålåk. Ni kör tre heat på ett flygfält. Upplev den enorma kraften ifrån det fyrhjulsdrivna vidundret, som faktiskt sprutar eld vid gaspådrag. Accelerationen är något i hästväg och känslan framför ratten är svår att beskriva.

“Godzilla” har tagit bilvärlden med storm. Att detta inte är någon vanlig bil märker du redan vid första ögonkastet, och det vrålande ljudet när du trycker ned gaspedalen får den italienska orkestern att kännas tam.

 

Mer om upplevelsen

  • Kör tre heat på ett flygfält
  • Gå från 0 till 100 km/h på enbart 2,7 sekunder – Maxfarten är 340 km/h!
  • Bilen är utrustad med över 620 hästkrafter
  • Sprutar eld ur avgasröret

 

Bra att veta

Körkort och nykterhet är ett krav för att kunna utföra upplevelsen. Du behövet ha på dig skor utan klackar. Upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel. Upplevelsen är för en person och du genomför den tillsammans med andra i grupp. Åldersgränsen är 18 år. Tillgänglighet: April-oktober.

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 1199 kr

Vad vill du göra?

Datum