Spela Paintball med familj och vänner!

I Jordbro, Haninge ligger Spelapaintball.com’s paintball anläggning med Stockholms största, nyaste och modernaste paintballbanor! Vi har klassiska skogsbanorna, storslagna scenariobanor men också flera moderna banor på konstgräs med uppblåsbara hinder. Vi har banor i flera olika storlekar så det ska passa alla grupper som vill spela paintball utomhus.

Vid spel delas deltagarna in i två lag, och alla deltagare får varsin markör och skyddsutrustning. Spelet leds av våra välutbildade instruktörer, och ser till att ni får en oslagbar upplevelse. På våra utomhusbanor arrangerar vi allt från vanliga kompisspel, företagsevent för både stora & små grupper, svensexor och möhippor. Rekommenderad ålder är 12 år+.

Pris: fr 250 kr / person

Ett visst antal paintballs ingår alltid i priset, tar dessa slut går det bra att köpa mer på plats, vi har Stockholms lägsta priser.

Minsta antal deltagare för att boka en bana är 6st. När ni spelar har ni en helt egen bana att spela på. Vid bokningar hanteras spelen alltid av en utbildad paintball instruktör.

Skicka in intresseanmälan


Information

Adress: Skärsvik 1, 136 50 Haninge

Pris: fr. 250 kr

Vad vill du göra?

Datum