Spela Virtual Reality-spel på Stockholm VR Center

Om du vill prova på en annorlunda upplevelse ska du definitivt prova på att spela Virtual Reality i Stockholm VR Center!

Virtual Reality tar med dig till världar du tidigare bara kunnat drömma om. Vi erbjuder över 35 olika spel inom genrerna action, klurigt, sport, skräck, lättsamt eller barnspel. Ni kan bland annat välja att skjuta zombies, utmana er höjdrädsla, vandra bland dinosaurier eller boxas mot varann. Många av våra spel är multiplayer så att alla i er grupp kan spela tillsammans. Alla från 8 år kan spela. Välkommen till Virtual Reality i Stockholm VR Center!

Prisinformation

30 min – 225 kr per person.
60 min – 425 kr per person.
90 min – 600 kr per person.
120 min – 775 kr per person.

Plats: Arenavägen 63, Johanneshov.

Vi ligger i södra Stockholm, i köpcentret Globen Shopping. Du hittar oss på plan 3 bredvid Stadium. Närmsta tunnelbana är Globen eller Gullmarsplan. Parkeringshuset i gallerian erbjuder gratis parkering i tre timmar.

Öppettider:

Måndag – Fredag: 16.00 – 19.00
Lördag: 11.00 – 18.00
Söndag: 12.00 – 17.00

Från den 14:e juni öppnar vi kl. 12 på dagen!

Mer om upplevelsen

Konceptet är mycket enkelt. Du betalar för speltid och inget mer och under din tid här får du prova hur många spel och upplevelser du vill!

Det finns spel som passar alla åldersgrupper. Vi rekommenderar att komma 10 minuter i förväg för att titta i spelmenyn. Du behöver alltså inte bestämma spel eller upplevelser på förhand. Upp till nio personer kan spela samtidigt i några av spelen. Många av spelen är för upp till fyra spelare.

Var inte orolig för om du är tekniskt okunnig eller ovan vid spel, vår personal är där för att hjälpa dig och göra det till en riktigt rolig upplevelse!

Under nuvarande pandemi är vi särskilt noga med desinficeringen av headseten mellan varje spelare. Vi ser också till att ha så få personer som möjligt i vår stora lokal samtidigt. Det går bra att avboka fram till samma morgon som du ska spela och få pengarna tillbaka.

Virtual reality passar för…

Familjen: Många av våra spel är roliga både för barn och vuxna. Det finns även spel för den ovane spelaren och många intressanta upplevelser att prova.

Företagsevent: Flera av våra spel har tydliga inslag av team building där ni måste samarbeta för att nå framgång. En given plats för VR Stockholm.

Svensexa/Möhippa: En kul och annorlunda upplevelse för hela gänget! Action, klurigt eller bara roligt. Ni bestämmer!

Boka här

Information

Adress: Arenavägen 63, 121 77 Johanneshov

Boka: Boka din upplevelse nu

Pris: 225 kr

Datum:

Vad vill du göra?

Datum