Spökhistoria på Intiman i Stockholm

Spännande teater på Intiman. 2:22 A Ghost Story! En nervkittlande spökhistoria

Om pjäsen

Jenny tror att deras nya hus är hemsökt, men hennes man Sam vill inte alls höra på det örat. De diskuterar saken med sina första middagsgäster, gamla vännen Laura och hennes nya partner Benny. Kan de döda verkligen gå igen?

Skeptiska sarkasmer krockar med tro och övertygelse. Men det finns något mer. Något som känns underligt och skrämmande. Något som kommer allt närmare. Så paren kommer att stanna uppe tills klockan blir 2:22… och då kommer de få veta.

Du kommer garanterat att sitta på helspänn i teatersalongen. Och du kommer att ställa dig själv frågor. Vad tror du på? Vågar du se sanningen i vitögat?

Pjäsens författare, Danny Robins, har under flera år intervjuat människor som är övertygade om att de sett spöken. Mötena inspirerade honom att skriva ”2:22 A Ghost Story” men också att skapa flera dramadokumentärer för BBC. Ett exempel är podcasten ”The Battersea Poltergeist” som blev ett globalt fenomen och klättrade till #1 Drama Podcast World Wide.

”2:22 A Ghost Story” har tilldelats 3 WhatsOnStage Awards (inklusive Best New Play) samt nominerats till 3 Olivier Awards.

Pris: Från 395 kr/person

När: 28 sep-16 dec. Mer info och exakta tider samt datum 

Var: Intiman, Stockholm

Längd: 1 timme 45 min

Åldersgräns: 13 år

Info ang tillgänglighet på Intiman

”Det finns totalt 4 rullstolsplatser. För att boka en rullstolsplats så görs det via Showtic: 0771-134300.

Om man går med som ledsagare måste ledsagarintyg uppvisas, då är den biljetten gratis. Utöver det gäller ordinarie priser.

Vi har en handikapptoalett vid entrén jämte vår biljettkassa.

Rullstolshiss från entrén ner till foajén finns. Personal på plats hjälper till att använda den om det behövs.”

Boka här

Information

Adress: Odengatan 81

Boka: Boka nu

Pris: 395 kr

Vad vill du göra?

Datum