Stadsvandringar med Stefan Maurbakken

Följ med Stockholmsguiden Stefan Maurbakken och lyssna på spännande historier om Stockholms förflutna.Östermalm

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vasastan

Det finns tyvärr inga evenemang.

Liljeholmen

Det finns tyvärr inga evenemang.

Solna

Det finns tyvärr inga evenemang.

Hammarby Sjöstad

Det finns tyvärr inga evenemang.

Mer om Stefan Maurbakken

Stefan har jobbat inom turistnäringen i över 30 år och är van att dela med sig av spännande historier om personer, platser och händelser.

Han arrangerar idag intressanta stadsvandringar i vår vackra huvudstad, många av vandringar sker i den underbara naturen som omger Stockholm.

Bland Stefans vandringar kan du bland annat höra om den berömda Årstafrun som var Stockholms egen Jane Austen med sin historiska dagboksskildringar. Ett annat återkommande tema är parker med slott där du både kan följa med till kungliga Djurgården och till Hagaparken.

Arbetarkvarteren på Södermalm

Många av Stefan Maurbakkens vandringar äger rum på Södermalm och gärna i de klassiska arbetarkvarteren där du kan höra om dåtidens arbetsvillkor och hur man levde på 1800-talet. Det har inte alltid varit så enkelt att leva i Stockholm.

Det är dock inte bara Södermalm som Stefan tar dig till, han har intressanta historier att berätta om alla stadsdelar samt vissa förorter.

Vad händer i Stockholm träffar Stefan Maurbakken

Vi har dessutom haft nöjet att följa med på en av Stefans vandringar. Nedan kan du se videoklippet från vår vandring på Södermalm och du får även möjlighet att snappa upp några av Stefans historier.