Vad händer i Stockholm

Stockholm Comedy Club på Golden Hits

Stockholm Comedy Club gästar klassiska Golden Hits!

Den 25 oktober bjuds det på BEST OF med Ben Richards (UK), Elin Viljestrand, Anders Häggström och John Olsson. Du får se hela paletten av humorstilar under eminent ledning av landets främsta MC Janne Westerlund.

Adress: Kungsgatan 29, Stockholm.
OBS! Showstart 19.00! (dörrarna öppnar 18.00)
Spellängd: ca 2 h inkl paus.
Åldersgräns: 18 år.
Hungrig innan showen? Passa på att beställa en härlig högrevsburgare på brioche bun med manchego, sallad, tomat, karamelliserad lök med pommes och tryffelaioli för 175 kr. Även vegetariska alternativ finns. Boka bord på erik.gothlin@goldenhits.se och ange följande info i bordsbokningen: – Namn – Telefonnummer och mailadress för bokningsbekräftelse – Antal gäster i sällskapet – Antal Högrevsburgare Vegetariska alternativ – Ev allergier Maten serveras från 18.00 och vi vill att du ska ha ätit klart innan showen börjar.

OBS! Oavsett om du äter innan eller kommer direkt till showen, behöver du köpa din showbiljett här. Golden Hits – Stockholms roligaste hus är ett makalöst partypalats som är fyllt till bredden med nostalgiska hits, två grymma shower, god mat, karaoke, fem barer och riktigt rolig nattklubb. På Golden Hits hänger vi av oss både generationsgränser och pretentioner i garderoben och röjer loss till musik för alla smaker. Det är hit du kommer när du vill ha roligt på riktigt. Upplev en showkväll där proffsiga artister levererar hits och mat i en oslagbar blandning. Eller dansa loss på något av de tre dansgolven, träffa härliga människor eller bli starkast lysande stjärnan på karaokescenen. Oavsett vad du väljer så är du garanterad en helkväll där födelsedagsbarn, ekonomiavdelningar, fotbollsledare och kompisgäng får en oförglömlig kväll tillsammans.
Välkommen till Golden Hits – restaurang, nattklubb och dinner show i Stockholm.

P.S. Standup Comedy är inget för lättkränkta! Även om vi på Stockholm Comedy Club håller en schysst ton och väljer komiker som har ”snällare” material, så förekommer grovt språk, generaliseringar, överdrifter och fantasier. Är du extra känslig vad gäller skoj kring ett visst ämne – kontakta oss på 0705-549659 så guidar vi dig till rätt show.