Vad händer i Stockholm

Stockholm track day – Lördag 31 augusti

Det mest folkliga som händer motorvärlden i sommar sker lördagen 31 augusti där vi över en dag bygger upp en spännande upplevelse för hela familjen.

Stockholm track day arrangerar ett öppet event på Arlanda test track med fritt inträde till festivalområdet där motorintresserade träffas och umgås, pratar motorer och skryter ödmjukt när dom berättar om sina senaste bravader och byggen.

Ta chansen att få testa din bil på bana oavsett om du känner dig som Steve McQueen eller Kenny Bräck som med fördel förbokas då platserna är begränsade och det är först till kvarn till ett mycket överkomligt pris.

På Festivalområdet som ligger precis intill testbanan arrangerar vi samtidigt en fordonsutställning där vi fokuserar på gammalt och nytt snabbt och tufft. Utvalda sponsorer och utställare visar upp sig och sina senaste produkter. Mat och dryck och snacks kommer finnas att köpa inne på festivalområdet och barnen kommer kunna aktiveras i hoppborgen när dom behöver studsa av sig lite.

Bilträffen sker på klassiskt maner där vi även välkomnar motorcyklar och hjälper oss att fylla på vårt festivalområde till bredden då vårt mål är att vi alla ska ha riktigt mycket att titta på under hela dagen från start 10:00 till stängning 16:00

Idag
I veckan
I helgen
Välj datum
Visa