Träffa stockholmare och få deras tips på saker att göra

Konstnären Melissa Danell Helander ger sina stockholmstips

Till vardags jobbar hon på en advokatbyrå och målar vackra tavlor. Bekanta dig mer med Melissa och hennes tips på saker att göra i Stockholm.

Läs mer om Melissa

Mimmi Blomqvist jämför Stockholm med Milano

Mimmi har nöjet att pendla mellan Stockholm och Milano. Läs mer om hennes jämförelse mellan de två städerna samt få hennes tips på saker att göra i Stockholm.

Läs mer om Mimmi

Olivia Hörvallius tipsar om träning och saker hon gillar att göra i Stockholm

Sporttjejen Olivia gillar att träna och motionera. Läs mer om hennes tips att komma igång med träningen samt vad hon gillar att göra i Stockholm

Läs mer om Olivia

Anna Maria Larsson tipsar om vegetariska restauranger i Stockholm

Till vardags jobbar Anna Maria som Art Director på sitt egna företag och bloggar. Eftersom hon inte äter kött tyckte vi att hon var en perfekt person att tipsa om sina vegetariska favoriter i Stockholm.

Läs mer om Anna Maria

Läs mer om stockholmaren Susanna Benckerts barnhemsprojekt i Ghana

Stockholmaren Susanna Benckert tömde sparkontot för att hjälpa barn i Ghana, nu driver hon både skola och barnhem där nere. Läs mer om hennes historia och hur du kan stötta hennes jobb.

Läs mer om Susanna

Tvåbarnsmamman Ida-Maria Lindros tipsar om sina favoriter

Till vardags bor Ida-Maria i Nacka och tar hand om sina två barn samt bloggar. Läs mer om henne och hennes tips på familjeaktiviteter i och runt Stockholm.

Läs mer om Ida-Maria

Vintageprofilen Lucie Watson Donnert ger tips på sina favoriter i Stockholm

Lucie Watson Donnert driver en populär blogg om vintage och anordnar själv Stockholms vintagemässa. Här kan du läsa mer om Lucies favoriter inom vintage i Stockholm.

Läs mer om Lucie