Stockholmskryssning i gammal mahogny båt

Njut av en guidad tur i Stockholm i en gammal, öppen mahognybåt från 1950-talet. Segel från Klara Mälarstrand och färdas i det öppna vattnet och de smala kanalerna runt Kungsholmen.

Pris: 260 kr

Båttur Stockholm Mahogny båt

Händer under båtturen

Utforska Stockholms vattenvägar och kanaler ombord på en pittoresk mahognybåt. Med din reseguide och kapten kan du ta in olika vyer av stadens landmärken från den bekväma utsiktspunkten på ditt fartyg med öppen båt.

Möt din vänliga guide och kapten i början av din tur nere vid piren. Väl ombord på fartyget gav vi oss av på en resa genom Stockholms smala kanaler.

Upplev Sveriges huvudstad från ett unikt perspektiv under denna 55-minuters turné. Koppla av när du transporteras i en gammal mahognybåt med anor från 1950-talet.

Njut av det varma vädret när kapellet tas bort ombord eller sitt bekvämt inne och njut av utsikten över staden från fönstret under de kallare månaderna.

Lär dig om staden från din svensk- och engelsktalande guide när du passerar några av stadens främsta landmärken som Stadshuset, Militärhögskolan, ön Långholmen, det gamla Birger Jarls torn på Riddarholmen och mycket mer.

Boka här

Information

Adress: Klara Mälarstrand

Pris: 260 kr

Vad vill du göra?

Datum