Sweet Comedy Club 25 Mars- Messiah Hallberg & Carin Sollenberg

Den fantastiska komikern Messiah Hallberg gör premiär på Sweet Comedy Club scenen i vår!

Hösten 2017 var Messiah Hallberg ute med sin soloföreställning ”Messiah den missförstådde profeten” som fick succérecensioner. Samma år korades han även till ”Årets manliga komiker” på svenska standupgalan. Just nu är han aktuell som radioprogramledare i ”NRJ Morgon med Adam Alsing, med podden ”Freakshow” och med sin nya soloföreställning ”Scener ut ett äktenskap” som turnerar runt om i hela Sverige. Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT – ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram en egen mycket framgångsrik podcast: ”Geniförklarat”. Den 25:e Mars kommer Messiah över till oss, och det är vi väldigt glada och stolta över!

Carin Sollenberg  –
Med sin finurliga, vulgära humor och totala avsaknad av integritet har hon charmat publiken från norr till söder. Eller ja, kanske inte norr. Men från Oslipat till Norra Brunn. Nytt standuplöfte från Jönköping som driver sin egen klubb i hemstaden. Standupvärlden har just fått upp ögonen för Carins rappa, roliga stil och ni kommer förstå varför när ni ser henne!

Sweet Comedy Club bjuder förutom på landets just nu bästa komiker, även på godis till alla gäster varje kväll därav namnet Sweet Comedy Club. Vi skänker dessutom 10% av all vinst till en insamlings/hjälporganisation per säsong. Hittills har vi skänkt över 13.000:- tack vare publiken som kommer och köper biljetter. Vi bjuder på underhållning och godis, och publiken ger något tillbaka genom att komma på våra kvällar och bidra till de behövande.

Boka här
Taggar:Standup

Information

Adress: Sankt Eriksgatan 115

Pris: 195 kr

Datum:
25 mars 2020 - 19:30

Vad vill du göra?

Datum