Sweet Comedy Club – Måns Möller m.fl. 18 September!

ÄNTLIGEN kommer han till oss på sweet comedy club- MÅNS MÖLLER!

Måns humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – utan att brännas. För den stora publiken är Måns Möller kanske mest känd för sitt egna tv-program ”Cirkus Möller”, men även som ständig panelmedlem i ”Time Out”, som programledare för ”Extra Extra” och medverkande i humorprogram som ”Parlamentet” och ”Alla för En”. Hösten 2018 fick vi också se en annan sida av Måns i programserien ”Superungar”. Ett program där Måns får utrymme för sitt stora engagemang inom funktionsvariationer. Just nu är Måns också högaktuell med ”Världens Historia – Den osminkade sanningen”, fortsättningen på publiksuccén ”Sveriges Historia”. Han medverkade även nyligen i Stjärnorna på slottet där han berörde hela svenska folket.

Fredag den 18:e September intar han scenen på Elite Palace hos oss på Sweet Comedy Club för första gången och det ser vi verkligen fram emot!

Sweet Comedy Club bjuder förutom på landets just nu bästa komiker, även på godis till alla gäster varje kväll därav namnet Sweet Comedy Club. Vi skänker dessutom 10% av all vinst till en insamlings/hjälporganisation per säsong. Hittills har vi skänkt över 13.000:- tack vare publiken som kommer och köper biljetter. Vi bjuder på underhållning och godis, och publiken ger något tillbaka genom att komma på våra kvällar och bidra till de behövande.

Boka här

Information

Adress: Sankt Eriksgatan 115

Pris: 150-200 kr

Datum:
18 september 2020 - 19:30

Vad vill du göra?

Datum