Tallinkryssning från Stockholm

Segla från Sverige till Tallinn i Estland på en 3-dagars kryssning tur och retur från Stockholm. Njut av frukost ombord med en hytt med havsutsikt och ägna tid åt att utforska den charmiga medeltida staden Tallinn.
Tallinkryssning Stockholm

Detta kan du se fram emot

Njut av 2 nätter i en bekväm hytt med havsutsikt när du seglar till sagolika Tallinn.
Utforska restauranger, butiker, underhållning och välbefinnande ombord.
Njut av din inkluderade frukostbuffé medan du seglar genom skärgården.
Ta bort besväret med din resa genom att förboka middag som ett tillägg.
Resor på miljövänliga fartyg har tilldelats märkningen Sustainable Travel Finland.

Bokning

Händer under kryssningen

Res från Stockholm till Tallinn och tillbaka med båt och njut under din minikryssning inte bara de två städerna utan också en avkopplande tid ombord.

Dag 1: Avresa från Stockholm sent på eftermiddagen, checka in i din bekväma hytt med havsutsikt och få ut det mesta av din tid ombord.

Dag 2: Utnyttja frukostbuffén, som ingår i priset medan du njuter av den hisnande havsutsikten. Efter att ha anlänt till Tallinn kl har du tillräckligt med tid under hela eftermiddagen för att utforska den medeltida staden. Du kan lämna ditt bagage i hytten. Tidigt på kvällen åker du tillbaka till Stockholm.

Dag 3: Efter en avkopplande frukost och en vacker segling genom skärgården kommer du tillbaka till Stockholm på morgonen. Ät på Grand Buffet eller någon av à la carte-restaurangerna. Bläddra igenom butikerna som erbjuder globala och lokala varumärken, lyssna på singer-songwritern i puben, titta på kvällsshowen i Starlight Palace eller sjung karaoke. Koppla av i bastun och drick efteråt en tjusig cocktail i baren.

Detta ingår

Två nätter i hytten med havsutsikt för upp till fyra personer (pris per hytt).
Frukostbuffé båda morgnarna.

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Information

Adress: Värtahamnen

Pris: 2232 kr

Vad vill du göra?

Datum