Tävla med fyrhjuling på bana

Ta fram tävlingsinstinkten i dig själv och tävla med fyrhjuling på bana. Om du älskar motorsport är det här något för dig. Eller kanske en perfekt present till någon annan som älskar det? I den här upplevelsen får man köra fyrhjuling på en bana, där man tävlar med de andra i gruppen. En upplevelse som är fylld av fart och adrenalin.

Pris: 450 kr / person

Ålder: Från 14 år

Tillgänglighet: April-oktober

Varaktighet: Cirka 45 minuter varav minst 20 minuter körning

Orter: Stockholm och Hammarstrand

Tävla med fyrhjuling på bana

Händer under upplevelsen

Tävla med fyrhjuliga motorcyklar på Sveriges häftigaste banor. För att komma i gång och känna av fyrhjulingen kommer ni köra ett provlopp. När läget och motståndet är avläst är det dags att köra två tävlingsvarv på tid, så kallade kvalheat. Under kvalheaten gäller det att slå de andra motståndarna, eller slå ditt personliga tidsrekord. Och om du vill får dina vänner och bekanta följa med och se när du tävlar från publikplatserna.

Mer om fordonet fyrhjuling

Fyrhjuling är ett transportmedel av typ terrängmotorfordon eller motorcykel med fyra hjul, och huvudsakligen använd för terrängkörning, så kallad offroad. I många andra länder kallas den för ATV (All Terrain Vehicle) eller quad. Under vintern finns den andra liknande varianter, där de fyra hjulen bytts ut mot band. Och blir på så sätt en variant av snöskoter, fast med band där fram där en vanlig snöskoter har skidor.

Det här är en härlig upplevelse för alla som gillar motorsport, fart och adrenalin!

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 450 kr

Vad vill du göra?

Datum