Teater och middag för två på Playhouse

Se fram emot en kulinarisk kulturkväll, där ni njuter av både middag och teater. Välkomna på en helkväll med en middag och Off Broadway-föreställning när den är som bäst.

Pris: 1076 kr

Teater-middag-Playhouse-teater

Mat och kultur i en perfekt kombination

Er kväll börjar med en god middag som serveras på Playhouse N.Y. Bar & Restaurant, som ligger mitt i stan på Drottninggatan 71. Här får ni tid att njuta av en utsökt varmrätt i lugn och ro. När ni är mätta är det sedan dags för en gripande och publiknära teaterföreställning. Där det under pausen går bra att beställa förfriskning och mingla runt tillsammans i de vackra lokalerna.

Playhouse Teater

”Sveriges enda off-Broadway-teater” som de kallar sig, satsar på nyskriven amerikansk dramatik på scenen. Här tas det stor hänsyn till akustiken och närheten till publiken, för att skapa en intim känsla. Salongen rymmer 205 platser och ni sitter i bekväma salongsstolar med klassisk teaterdesign, skräddarsydda för just Playhouse. Här kommer ni riktigt nära skådespelarna och kan tillsammans njuta av kritikerrosade föreställningar på den stora scenen.

Playhouse Bistro

Innan det är dags för föreställningen njuter ni av en middag i den New York-inspirerade bistron och baren. Här får smaklökarna njuta av omsorgsfullt tillagad mat på utvalda råvaror, från en meny som passande nog är uppdelad i första, andra och tredje akt. Här finns allt från bruschetta och löjromspizza till kalventrecote och grillad tempeh med spetskål. Ni sitter i en livlig miljö, där personalen ser till att ni får en trevlig kväll tillsammans med sin personliga service.

Bjud din kulturvän på en teaterupplevelse

Teater och middag för två är den perfekta presenten till din vän, mamma, pappa eller vem som helst i din närhet, som gillar att bli underhållen av en liveföreställning, tillsammans med en god bit mat. Det kommer bli en kväll ni sent glömmer!

Boka här

Information

Adress: Stockholm

Pris: 1076 kr

Vad vill du göra?

Datum